Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πανηγυρική Διομιλική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Σερρών και Αθηνών .

Το βράδυ της 2 Απριλίου ,σε μια κατάμεστη αίθουσα του Τουριστικού Περιπτέρου της Ακροπόλεως (Κουλά) πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική Διομιλική συνεστίαση των Ροταριανών Ομίλων Σερρών και Αθηνών .
Μετά την καθιερωμένη προσευχή από τον τέως πρόεδρο του Ομίλου Σερρών Μάνο Καμπούρογλου έγινε από τον ίδιο η ανακοίνωση των παρισταμένων στην εκδήλωση επισήμων προσκεκλημένων και των παρισταμένων προέδρων και αξιωματούχων από τους διάφορους Ομίλους.
Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό οι πρόεδροι των Ροταριανών ΟμίλωνΣερρών Μπάμπης Φώτογλου , ο οποίος αναφέρθηκε στο πλούσιο και ενδιαφέρον βιογραφικό του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών ,και Αθηνών ΑθανάσιοςΚοντοθανάσης .
Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ζαππείου Μεγάρου κ. Ιωάννη Δομάγιερ ,με θέμα «Χρόνια Ελληνικού Ρομαντισμού – Ζάππειο και Ζάππες».
Στην συνέχεια έγιναν οι ακόλουθες βραβεύσεις από τον Ροταριανό όμιλο Σερρών των ιδιοκτητών ,των εκδοτών και διευθυντών των Σερραϊκών εφημερίδων «Η πρόοδος» , « Σερραϊκό θάρρος» ,«Σημερινή των Σερρών» , κ.κ. Κωνσταντίνου Κομιτούδη , Δημητρίου Αραμπατζή και Γιάννη Μετόκη αντίστοιχα. Οι μεν κ.κ. Κομιτούδης και Μετόκης δια την επί σειρά ετών προβολή του Ομίλου μας και την εν γένει συμπαράσταση , ο δε κ. Αραμπατζής δια την συγγραφή και έκδοση του αξιόλογου λαογραφικού –ιστορικού –φωτογραφικού βιβλίου του « Ο χθεσινός κόσμος».
Από τους Ροταριανούς Ομίλους Σερρών και Αθηνών έγιναν βραβεύσεις τριών επιχειρηματιών των Σερρών των κ.κ. Δημητρίου Αναστασιάδη ,προέδρου της εταιρίας FIBRAN ,του Αντωνίου Μπούρα ,προέδρου της εταιρίας ΣΕΡΓΑΛ και τον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη ,προέδρου της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Πράσινη Βαλκανική Κοινωνία» δια την συνεχή πολυετή και επιτυχημένη επιχειρηματική των δραστηριότητα . Επειδή ο κ.Δημήτρης Αναστασιάδης δεν παρέστη λόγω απουσίας του στο εξωτερικό δια επαγγελματικούς σοβαρούς λόγους την σχετική τιμητική πλακέτα παρέλαβε δια λογαριασμό του ο κ. Δημήτρης Βλαχόπουλος αντιπρόσωπος του.Τα πλούσια βιογραφικά των βραβευθέντων ανέγνωσε η ροταριανή Μαρία Σαμαρά ,γραμματέας του Ομίλου .
Ακόμη εκ μέρους του Ροταριανού Ομίλου Σερρών επιδόθηκε τιμητική πλακέτα αναμνηστική στον ομιλητή της βραδιάς ροταριανό Ιωάννη Δομάγιερ ,καθώς και στον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών για την επίσκεψη τους υπό την προεδρία του ροτ. Αθανασίου Κοντοθανάση ,που γίνεται για δεύτερη φορά στον όμιλό μας και σε Διομιλική πανηγυρική συνεστίαση.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα χορευτών και χορευτριών του Συλλόγου Βλάχων «Γεωργάκης Ολύμπιος» παρουσίασαν διάφορους χορούς με επιτυχία και οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρισταμένους .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία των ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Μωυσιάδης ,ο αντιδήμαρχος Σερρών κ. Στέργιος Γαλάνης , ο Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αθανάσιος Καλαϊτζής , ο πρώην υφυπουργός κ. Αντώνιος Μπέζας ,οι πρώην βουλευτές Σερρών κ. Κωνσταντίνος Τσιπλάκης και Ημαθίας κ. Ηλίας Φωτιάδης , ο εψηφισμένος Διοικητής της 2484 Ροταριανής Περιφέρειας ,ροταριανός Βασίλης Μυλωνάς , ο υποδεδειγμένος Διοικητής Βασίλειος Μακρής , η βοηθός Διοικητής ροτ. Χρύσα Τζελέπη , ο πρώην βοηθός Διοικητής Αλέκος Δημόπουλος , αξιωματούχοι και Ροταριανοί των Ομίλων Αθηνών , Ανατολικής Θεσσαλονίκης Καλαμαριάς Καβάλας και Σερρών Σίρις πρόεδρος Μαρία Δανιηλίδου ,η πρόεδρος του Ομίλου Inner Wheel Σερρών κ. Μαρία Καψανάκη , η πρόεδρος της Λέσχης Laions Σερρών «Στρυμονιάς» κ. Χρυσούλα Παλάζη , η τέως Διοικητής της 247 Περιφέρειας τουΟμίλου Inner Wheel κ. Άννα Χρηστίδου ,η πρόεδρος της « Εμμέλεια» κ. Μαρίνα Μακενατζή , ο πρόεδρος του Ε.Ε. Σ Τμήματος Σερρών κ. Φώτης Καχπάνης και αντιπροσωπείες διαφόρων σωματίων και συλλόγων της πόλης μας φίλοι του Ρόταρυ .
Οι ροταριανοί του Ομίλου Αθηνών κατά την παραμονή τους στην πόλη μας επισκέφτηκαν το Οχυρό ΡΟΥΠΕΛ ,τα λουτρά Αγκίστρου ,τη λίμνη Κερκίνη και το φράγμα Λιθοτόπου συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο του Ομίλου Μπάμπη Φώτογλου και την ροταριανή του Ομίλου μας Ζωγραφιά Βερβέρη .
Ν.Χ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου